En afgrund af tillid. Guide til Løgstrups univers eBook

Mtggamechangers.dk En afgrund af tillid. Guide til Løgstrups univers Image

BESKRIVELSE

En afgrund af tillid. Guide til Løgstrups univers er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Nils Gunder Hansen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Nils Gunder Hansen bog online og også downloade det gratis!

'Den danske teolog K.E. Løgstrup, der levede fra 1905 til 1981, var ikke fagteolog i snæver forstand. Hovedparten af sin karriere beklædte han et professorat i 'Etik og Religionsfilosofi' ved Aarhus Universitet, og en del af sine arbejder betragtede han som filosofi snarere end teologi. Men generelt blandede han sig i alt og skrev om de mest forskelligartede emner, også som deltager i den almindelige samfundsdebat.'K.E. Løgstrup er en af de største danske tænkere i det 20. århundrede. Litteraturhistoriker og forfatter Nils Gunder Hansen giver os en udførlig introduktion til Løgstrups komplicerede og vidtfavnende forfatterskab og ideverden.Nils Gunder Hansen (f. 1956) er en dansk forfatter. Han blev uddannet mag.art. i 1984 og blev sidenhen ansat på Københavns Universitets Institut for Litteraturvidenskab. Nils Gunder Hansen har blandt andet udgivet bøgerne 'Etik i 90‘erne', 'Den høviske kærlighed' og 'En afgrund af tillid'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-03-2019
FORFATTER
Nils Gunder Hansen
FILSTØRRELSE
3,92 MB

En afgrund af tillid - Nils Gunder Hansen... | Adlibris kirjakauppa

Og den har jeg tillid til. Og det kan alle andre også have, sagde Mette Frederiksen, da hun blev spurgt til Berlingskes artikel. Måske i særdeleshed i en sådan situation som vi har stået i, sagde hun. Fejlen bestod i Statens Serum Instituts beregning af det, der kaldes smittetrykket fra et notat 30. marts.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Guide til ansøgning og samtale | Deloitte

Editor's Guide. The Categorization Project. For Publishers. Similar books and articles. Anmeldelse Af Knud Ejler Løgstrup, The Ethical Demand.
RELATEREDE BØGER
Bill og Ben bluffer banditterne
Drager over kabul
Pienet Monsterit #7: Kepeät askeleet
Narkoforhandleren
Tordenbraget
Tyskere på flugt
Odins væddemål
TAKE me AWAY
Isfolket 09 - Rodløse-lyd
Det sidste testamente
Gode Gys, kriminoveller
Skyggerne
Lili és Emma bicikliznek
Malerens tro og tvivl
Spegel, spegel på väggen där