Flet i forvandling eBook

Mtggamechangers.dk Flet i forvandling Image

BESKRIVELSE

Flet i forvandling er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Else Marie Pedersen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Else Marie Pedersen bog online og også downloade det gratis!

Denne bog er tænkt som inspiration til alle som holder af at bruge deres hænder og hjerne til at flette kurve håndværksmæssigt og kreativt. Kurvehåndværket er en del af vores kulturarv og har ikke forandret sig så meget op igennem historien. Det er de samme grundteknikker vi fletter med i dag som før. Designet på kurvene har ændret sig, alt efter moden og kurvenes anvendelse. Materialerne som anvendes er stadig, hvorend du rejser i verden, naturmaterialer som er tilgænglige dér hvor folk bor. Dog har mulig-heden for at få materialer fra andre dele af verden været med til at ændre flettehåndværket. Ved at gå tilbage i historien og tage de gamle fletteteknikker med op til nutiden, håber jeg at disse bliver bevaret i fremtiden. Bogen er en kombination af historier, teknikker og opskrifter. Grundmaterialet er rattan, kendt i Danmark som peddigrør. Foruden grundteknikker til mange forskellige typer kurve kan du også finde grundteknikker til splejsning af kurve og tasker af papirgarn, en skøn teknik til fremstilling af kurve.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-10-2018
FORFATTER
Else Marie Pedersen
FILSTØRRELSE
6,73 MB

Tage Pedersen bøger | Bøger skrevet af Tage Pedersen

Vi arbejder meget musikalsk og visuelt, blandt andet med sprødheden, som alderen tilfører en stemme, og vildskaben i den forvandling, som kroppen gennemgår med årene," fortæller instruktør Liv Helm. Frit Flet bliver skabt i tæt samarbejde mellem instruktør Liv Helm, scenograf Franciska Zahle og komponist Hannah Schneider.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Flet I Forvandling - Else Marie Pedersen - Bog - bogcentret.dk

Flet i forvandling (bog) af forfatteren Else Marie Pedersen | Hobby div. | Denne bog er tænkt som inspiration til alle som holder af at bruge deres hænder og hjerne til at flette kurve håndværksmæssigt og kreativt. Kurvehåndværket er e
RELATEREDE BØGER
Den ugudelige farce
Weihnachtsgeschichten aus der Jetztzeit
Frieri med förhinder
Kærlighedens vendepunkt
Løb gennem tiden
50 Bars to Blow your Mind
Bjergets kilde
Farlig sommer
Maze Runner - Feberen
Årets gang i Provence
Gennembrud
En kold dag i skoven
Etik i professionel praksis
Internet, World Wide Web & Netvæ[email protected] - om netmedier, webkulturer, 3D virtuelle verdener og meget mere...
Det Hemmelige Rige (27) Kunststatuetten
Sødalsfolkene
Søen