Intrigerne eBook

Mtggamechangers.dk Intrigerne Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Intrigerne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter C. Hostrup. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Intrigerne online nu så nemt!

Et syngespil i en akt om livet på en nordsjællandsk præstegård, hvor der sludres og sladres og laves hemmelig aftaler på kryds og tværs mellem karaktererne.Jens Christian Hostrup (1818-1829) var en dansk forfatter, dramatiker og præst. Han debuterede som dramatiker i 1844 med stykket 'Gjenboerne'. C. Hostrup var meget inspireret af Johan Ludvig Heibergs vaudeviller og forsøgte sig selv med at skrive skuespil, der selv havde elementer af musik og sang. Heiberg kunne dog ikke lægge skjul på sine nationalliberale overbevisninger, og stykkerne havde derfor ofte karakter af en revselse af borgerskabet under enevælden. Noget som Johan Ludvig Heiberg bestemt ikke brød sig om, hvilket fik konsekvenser for C. Hostrups engagement ved Det Kgl. Teater i den periode, hvor Heiberg var teaterdirektør. I 1854 vendte C. Hostrup kunstner livet ryggen og tog embede som præst.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-07-2019
FORFATTER
C. Hostrup
FILSTØRRELSE
9,72 MB

Ven af paven: Paven har lidt enormt under intrigerne i Rom ...

Endnu engang slår youtubere Signe Kragh og realitykongen Philip May dørene op til JuicyNews. De er først med den nyeste gossip om paradisoerne og følger op på de bedste historier fra programmet. I Juicy News får du endnu mere om alt dramaet, intrigerne og kærligheden fra hotellet. Der er snakke om de frækkeste ting fra hotellet, når Philip inviterer paradisoerne ned i sit boblekar, og ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Intrigerne: Vaudeville - C. Hostrup - Google Bøger

Vi fandt 5 synonymer for intrige.Se nedenfor hvad intrige betyder og hvordan det bruges på dansk. Intrige betyder omtrent det samme som Plot.Se alle synonymer nedenfor.
RELATEREDE BØGER
Inshallah
Kærlighed
Grovdyr
France blad 323: Cher, Indre
Vinterøen
N.N. Nick Nelsens vidunderlige rejse
Tervetuloa Kittyyn - eroottinen novelli
Træk af naturbegrebets historie
Amagers industrialisering - begyndelsen
Kemo, Kobraslanger og Kontrabas
Juni
Brännömorden
Få mere ud af dine voksne
Laïs. Die Hetäre
Sceneskræk
Klovnen der blev ked af det