Sensationen eBook

Mtggamechangers.dk Sensationen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Sensationen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Gert Henriksen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Sensationen online nu så nemt!

' – Mit navn er Lene Moritzen. Det drejer sig om min mand, Eugen Moritzen. Jeg tror ikke, at han er min rigtige mand, begyndte hun besværet.– Undskyld, men den må jeg lige have en gang til.Jeg greb ud efter pakken med cigaretter, tog den næstsidste, tændte den og hostede. Det var en plage.– Jo, ser De, godt nok ligner han min mand. Men det er som om, der er sket en forandring med ham i den sidste uge. Han er ikke den samme mere. Og nu er jeg pludselig i tvivl om, han er min mand. Hvis De forstår?'Det gør den unge privatdetektiv John Larsen ikke helt. Men til gengæld er den blonde kvinde, der sidder foran ham, så smuk, at han ikke kan sige nej til at hjælpe hende med sagen om den forandrede mand. Kort tid efter er John viklet ind i en livsfarlig affære, der blandt andet indbefatter en forsvunden læge, en sulten kattekilling, en død dobbeltgænger og en gammel nazist.Gert Henriksen (f. 1951) er en dansk forfatter. Han har blandt andet skrevet den eventyrlige børne- og ungdomsroman 'Mændene fra Rude Skov'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-07-2019
FORFATTER
Gert Henriksen
FILSTØRRELSE
3,95 MB

Sensation - Wikipedia

Islands fodboldlandshold fortsætter med at imponere hele Europa og er nu klar til EM-kvartfinalen mod Frankrig på søndag. Mødet med værtsnationen blev en realitet, da Island vendte en tidlig ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Carlsberg planlægger største kampagne siden sensationen ...

Sensationen fra Holland: Vinder Melodi Grand Prix med helt særlig sang. Holland vinder Eurovision Song Contest for første gang siden 1975. Danmark bliver nummer 12. Duncan Laurence fra Holland vandt lørdag den 64. udgave af Eurovision Song Contest, der blev afholdt i Tel Aviv, Israel.
RELATEREDE BØGER
Las Vegas
Nogle dage i september
Midzomernacht op een Zweeds eiland - erotisch verhaal
Emeritus har ordet
Rødhals
Jeg træder ud
Frøken Sort og hendes elsker og ti andre skæve noveller
Død over Hollywood
På besøg
Fysik og kemi
En Roland Triel-krimi #2: Dansende Røde Bjørne
Sammenbrud
Organisationsteori i praksis
Porten til Himlen
AT LANDE PÅ LIVETS BRED - SOM EN ANDEN.
Vem tar hand om Arran?
Ritas soveben
Jagerpiloter