Heksen fra Exmoor eBook

Mtggamechangers.dk Heksen fra Exmoor Image

BESKRIVELSE

Heksen fra Exmoor er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Margaret Drabble. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Margaret Drabble bog online og også downloade det gratis!

Da den yderst excentriske og ekstremt velhavende forfatterinde Frieda Haxby flytter ud på heden i Exmoor, har hendes voksne, og helt igennem almindelige, børn svært ved at forstå og acceptere det. De beslutter sig for at 'frelse' hende, men den beslutning kommer til at få store konsekvenser for deres egne liv.Margaret Drabble (f. 1939) er en engelsk forfatter og samfundskritiker, der har vundet en lang række priser for sin litteratur. Endvidere er Margaret Drabble blevet udnævnt som 'Dame Commander of the Order of the British Empire' i 2008. Margaret Drabble debuterede som forfatter i 1963 med romanen 'A Summer Bird-Cage', og sidenhen er det blevet til en lang række anmelderroste romaner.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-03-2019
FORFATTER
Margaret Drabble
FILSTØRRELSE
1,78 MB

Heksen fra Exmoor - Böcker - CDON.COM

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Heksen fra Exmoor af Margaret Drabble
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Forlaget Valdemar

Heksen fra Exmoor. Tillbaka till sökresultatet. Heksen fra Exmoor Margaret Drabble (Övrig) Tipsa en vän 267 kr Tillfälligt slut. Säljs av Adlibris. Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa. Bevaka.
RELATEREDE BØGER
Astarte
La Metamorfosis
Som vänner
Den døende detektiv
Sultekunstnerinde
Martin & Victoria - Victorias år
Havets magi
Mads Lange, \
Skønne historier for de mindste
Den lille sjove for skærmtrolde
Udvalgte fortællinger
Dengang
Tre dages frist