Natten eBook

Mtggamechangers.dk Natten Image

BESKRIVELSE

Bogen Natten blev skrevet den 16-03-2017 af forfatteren Carl Ewald. Du kan læse bogen Natten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Carl Ewald.

Da solen så småt kryber i skjul bag horisonten, lægger skarnbassen sig roligt til at sove i sin hule, bierne summer ind i kuben til den friske honning, og frøerne plejer deres mavepine efter at have spist så dejlig mange fluer. Men hos stærefamilien er natteroen ikke faldet på. Uden for stærekassen sidder stæreungerne og surmuler. De har været med stærefar og stæremor på flyveøvelse og fluesnappeeksercits, så nu synes de bestemt, at de er gamle nok til at blive oppe, indtil de voksne skal i seng. Men det synes deres forældre ikke…Forfatteren og journalisten Carl Ewald (1856-1908) havde en omfangsrig produktion, der strakte sig fra ironiske artikler i Politiken over debatterende samtidsromaner og historiske romaner til eventyr. Carl Ewald er også kendt for sin oversættelse af brødrene Grimms eventyr.I Carl Ewalds eventyr møder vi den danske natur, dens dyr og planter på en ganske eventyrlig måde. Små som store vil nyde disse finurlige fortællinger, hvor dyrene får stemme, taler med træerne og klukker med vandløbene.I Carl Ewalds eventyr møder vi den danske natur, dens dyr og planter på en ganske eventyrlig måde. Små som store vil nyde disse finurlige fortællinger, hvor dyrene får stemme, taler med træerne og klukker med vandløbene.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-03-2017
FORFATTER
Carl Ewald
FILSTØRRELSE
9,25 MB

Natten breder sine vinger - FestABC.dk

Kramper i benene om natten (nattekramper) Kramper i benene har en tendens til at forekomme under hvile og hos mange patienter forekommer kramperne mest om natten. Således er udtrykkene natlige kramper i benene og nattekramper opstået. Krampe i benene om natten kan ikke bare vække patienten, men endda ødelægge nattesøvnen fuldstændig.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Behov for at tisse om natten (Nykturi, natlig vandladning)

Søvnen har stor betydning for barnets trivsel. Fra det er omkring et halvt år gammelt, kan man begynde at vænne det til at sove igennem om natten. Men hvordan? Må man tage sin baby op, når den græder om natten? Må må give barnet flaske? Og er det en god ide at lade børn sove i deres forældres seng? Her kan du få nogle gode råd, der måske kan bringe lidt ro over nætterne.
RELATEREDE BØGER
Dødens mærker
Klodernes kamp
Dræn
Egotrip
Sportshjerte
Sammen om barnets læringshistorie
Vild far
Fjellets gleder
Jerutte og bjørnen på Ræverød
Kærlighedsbrevet