En brevveksling mellem Jeppe Aakjær og Henrik Cavling eBook

Mtggamechangers.dk En brevveksling mellem Jeppe Aakjær og Henrik Cavling Image

BESKRIVELSE

Bogen En brevveksling mellem Jeppe Aakjær og Henrik Cavling blev skrevet den 15-07-2017 af forfatteren Jeppe Aakjær. Du kan læse bogen En brevveksling mellem Jeppe Aakjær og Henrik Cavling i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jeppe Aakjær.

Da Henrik Cavling i 1905 blev chefredaktør på Politiken, begyndte en årelang brevveksling mellem ham og forfatteren Jeppe Aakjær. De første breve var af professionel karakter, men med tiden udvikler samarbejdet mellem chefredaktør og forfatter sig også til et nært venskab, der varer livet ud. Bogen er i øvrigt illustreret med fotografier, der går tæt på de to kulturpersonligheders liv og arbejde.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Jeppe Aakjær (1866-1930) er manden bag flere af højskolesangbogens mest populære sange – 'Jens Vejmand', 'Jeg er havren' og 'Ole sad på en knold og sang' er blot nogle af dem. Han er i dag bedst kendt for sin stemningsfulde naturlyrik fra og om den vestjyske hede, men han var også i høj grad en politisk forfatter, og arbejde, landskab, arv og miljø var alle vigtige komponenter i hans beskrivelse af almuens undertrykte tilværelse og trange kår. Disse temaer gjorde ham til en del af det, der litteraturhistorisk kaldes det folkelige gennembrud – en bevægelse, der også tæller forfattere som Johannes V. Jensen og Martin Andersen Nexø. Jeppe Aakjærs forfatterskab spænder vidt indenfor genrer som digte, romaner, noveller, skuespil, artikler, taler og diverse udgivelser om lokalhistorie, og han er kendt for sit letforståelige sprog og for undertiden at skrive på dialekt.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-07-2017
FORFATTER
Jeppe Aakjær
FILSTØRRELSE
9,77 MB

Jeppe Aakjær - Wikipedia, den frie encyklopædi

© NTB scanpix Henrik Christiansen endte uten mesterskap i 2020. Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix. VM-flyttingen innebærer også at neste års kortbane-EM flyttes og arrangeres en måned tidligere enn planlagt. Det mesterskapet går dermed fra 2. til 7. november i russiske Kazan.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Jeppe Aakjær - Wikipedia, den frie encyklopædi

Googles gratis tjeneste oversætter på et øjeblik ord, sætninger og websider mellem engelsk og mere end 100 andre sprog.
RELATEREDE BØGER
Doodledyr
Czas przed śmiercią: część 2
Et hus er ikke et hjem
Glas i klimaskærmen
En grotesk stor træhule på 39 etager
Den enfaldiga
Bird Box
Skovpigen Skærv
Baltic Sea
Rotkäppchen
Marika debuterar
Drømmen om Insulinde - breve i udvalg
Huset og slottet
Carlsens Læsestart - Liv får en hund