Mord i virkeligheden - 24 retsmedicinske sager eBook

Mtggamechangers.dk Mord i virkeligheden - 24 retsmedicinske sager Image

BESKRIVELSE

Bogen Mord i virkeligheden - 24 retsmedicinske sager blev skrevet den 06-05-2015 af forfatteren Jørgen Lange Thomsen. Du kan læse bogen Mord i virkeligheden - 24 retsmedicinske sager i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørgen Lange Thomsen.

Retsmedicin er om noget det medicinske område, der binder liv og død sammen. Retsmedicinere kommer under huden på danskernes hverdagsliv og får et barskt indblik i den menneskelige natur. Det kan være skræmmende, men er også frem for noget ærligt. Den døde krop er fredfyldt, al forstillelse og falskhed er forsvundet.Retsmedicineren står til hverdag over for det puslespil, det er at få drab og andre sager til at give mening. Det lægefaglige, kriminaltekniske puslespil skal gå op. Denne bogs 24 retsmedicinske fortællinger tager udgangspunkt i virkelige sager. Alt, hvad der står i bogen, er sandt, men anonymiseret. Mordene er fra virkeligheden, ligesom alle de andre sager i bogen – nogle pudsige, andre rørende.Man lades ikke upåvirket efter at have læst fortællingerne. Det er grusomt, hvad vi mennesker til tider gør ved hinanden.Virkeligheden overgår fiktionen.Jørgen Lange Thomsen og Jytte Banner er retsmedicinere.ANMELDERNE SKREV'Bogen beskriver 24 anonymiserede men sande retsmedicinske sager. de 24 fortællinger er skrevet af fremtrædende retsmedicinere og omhandler nogle af deres mest uforglemmelige sager. Foruden gys og mystik giver bogen derfor et unikt indblik i retsmedicinsk praksis.'- Magasinet Sundhed

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-05-2015
FORFATTER
Jørgen Lange Thomsen
FILSTØRRELSE
9,61 MB

Coronavirus Update (Live): 4,954,999 Cases and 323,119 Deaths from...

On 24 March 2020, the government introduced new restrictions to bars and restaurants requiring all service to be table service only.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Mord i virkeligheden : 24 retsmedicinske sager by Lange Thomsen...

Sagt på en annen måte: Hvis ditt behov for stillhet og ro ikke passer med borettslagets regler og generell folkeskikk, er det kanskje du som må vike. Jeg, for eksempel, ble født på Sørlandet. Siden naboen henrettet katten min (helt sant, med hagle) og bedehus ikke er min kopp te, så flyttet jeg.
RELATEREDE BØGER
Lykkelig uden grund
Det nordiske spisekammer
Vinterjagt
Saudi Arabia & Kuwait
Rødt & hvidt 3, Til tiden, Øvebog
AfgiftsManual 2020
Klostergården
Bunny Munros død
En barnlig komedie
Tre opbyggelige taler
Liget og lysten
Tal familien op til fest
Hvor solen skinner om natten
+50 og hurtig
Det var ikke mig! sagde Robinhund
Frode og Sus
Rybak i geniusz
Vreden er en gave
Bytteleg