Kun et gæstekammer eBook

Mtggamechangers.dk Kun et gæstekammer Image

BESKRIVELSE

Bogen Kun et gæstekammer blev skrevet den 26-07-2017 af forfatteren Ebbe Kløvedal. Du kan læse bogen Kun et gæstekammer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ebbe Kløvedal.

Folkekirken spiller en central rolle i den danske kultur og historie for den enkelte såvel som for samfundet. Førhen har den danske kirkehistorie hovedsageligt været forbeholdt teologer, men i denne bog fortæller Ebbe Kløvedal Reich folkekirkens historie set fra menighedens synsvinkel – på menighedens opfordring.Bogen kommer omkring folkekirkens tilblivelse, Grundlovens indflydelse på kirken og menighedens vigtigste personer såsom N.F.S. Grundtvig, Søren Kierkegaard, Morten Pontoppidan og mange andre nøglepersoner, uden hvem kirken ikke ville være, hvad den er i dag.Den danske forfatter og debattør Ebbe Kløvedal Reich (1940-2005) var aktiv inden for Vietnambevægelsen i 1960’erne og var stor fortaler for frigivelsen af hash. Han boede en årrække i kollektivet Maos Lyst. I 1967-68 var han redaktør for tidsskriftet Politisk Revy. Kløvedal deltog aktivt i den offentlige debat og stillede blandt andet op til folketingsvalget i 1990. Ebbe Kløvedal Reich modtog i 1978 De Gyldne Laurbær og i 2004 Dansk Forfatterforenings Faglitterære Pris.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-07-2017
FORFATTER
Ebbe Kløvedal
FILSTØRRELSE
2,55 MB

Kun et gæstekammer: historien om den danske folkekirkes ...

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Kun et gæstekammer af Ebbe Kløvedal Reich
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ebbe Kløvedal Reich | Gyldendal - Den Store Danske

Kun et gæstekammer. Historien om den danske folkekirkes fødsel (Forfatter: Ebbe Kløvedal, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711764893)
RELATEREDE BØGER
Tom Sawyers Abenteuer - der ultimative Klassiker
Burlesque
Et liv som Holger Henriksen
Kys, kærlighed og kulde
Öresundsgränser
En saga om en saga
Een natte midzomernachtsdroom - erotisch verhaal
Herren, fruen og den fremmede
Stille kamp
Ingvor Ingvorsens fortællinger om gammelt Sjællands bondeliv