Dødsboskifteloven eBook

Mtggamechangers.dk Dødsboskifteloven Image

BESKRIVELSE

Dødsboskifteloven er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Møller M. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Møller M bog online og også downloade det gratis!

Dødboskifteloven, som trådte i kraft 1. januar 1997, indeholder mange radikale ændringer og nydannelser. Kommentaren giver en grundig og tilbundsgående gennemgang af loven og behandler navnligAutorisation af bobestyrereNye regler om kreditorproklamaBeskikkelse af skifteværgerForenkling af ordinært privat skifte med helt nye betingelser og nye regler om retsforfølgning, boets deling, hæftelse for boets gæld og udbakningUdvidede regler om boudlægBobestyrerbehandling af både solvente og insolvente boer ved autoriseret, testamentindsat eller anden bobestyrerStærkt forenklede regler og nye frister for boernes afslutningNyt civil- og skatteretligt vurderingssystemDødboskifteloven er opbygget, så den indledningsvis forklarer baggrunden for de enkelte bestemmelser, og deres forhold til tidligere ret. I kommentaren gennemgås tillige det centrale indhold af de nye dødsboskatteregler, således at rådgivere får mulighed for at tage hensyn til såvel det civilretlige som det skatteretlige system. De nye regler i retsafgiftsloven om skifte er kommenteret selvstændigt.Som bilag er bl.a. medtaget bobestyrerbekendtgørelsen og den af Justitsministeriets Civilretskontor udarbejdede blanketsamling vedrørende praktisk dødsboekspedition.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-06-1998
FORFATTER
Møller M
FILSTØRRELSE
8,47 MB

PDF Betænkning om revision af dødsboskifteloven

You need to enable JavaScript to run this app.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

eLOV.DK - Dødsboskifteloven Kapitel 19

Reglen fandtes tidligere i konkurslovens § 92 og blev uændret overflyttet til dødsboskifteloven pr. d. 01.01.1997. Der er ingen trykt praksis om, hvad der forstås ved rimelige begravelsesudgifter, men der er nok ingen tvivl om, at ordet skal ...
RELATEREDE BØGER
Engagement i organisationer
Nattbok
Barmhärtighetssystrarna
Washington DC & Eastern Corridor: Boston to Washington DC
Opiskelijaelämän iloja
Mårten med den röda tröjan
Maailman ympäri 80 päivässä
Dagspøgelset på sygehus
Mini Mandalas - ISKRYSTALLER
Rombogen
Rige menneskers problemer
Børnene i Bulderby
Genesis (stor pb)
Nattens tusind øjne
Sprog og multimedier
Livserindringer Før det dages, Efterladte erindringer
Alene hjemme. Skaterland LÆS SELV
EU udbudsretten
Timeglasset
Malmotta - das Unbekannte