Tanker og trøst eBook

Mtggamechangers.dk Tanker og trøst Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Tanker og trøst-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Roberta Montanari. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Tanker og trøst online nu så nemt!

Alvorlig sygdom bringer de store eksistentielle spørgsmål ind i ens liv: Hvad er meningen med, at jeg skal rammes så hårdt? Hvordan skal jeg forstå det? Og hvordan kan jeg håndtere følelser som skyld, skam og håbløshed?Hospitalspræsterne Christian Juul Busch, Tom Andersen Kjær og Maria Baastrup Jørgensen har alle mange års erfaring med at give åndelig omsorg til syge og døende. I denne lydbog indlæst af følsomt af Randi Winther, giver de deres bud på, hvad den kristne tro og Bibelens tekster kan bidrage med, når livet gør ondt.Lydbogen er henvendt til dig, der er alvorligt syg eller døende og til dig, der er pårørende til en syg eller døende. Håbet er, at den kan bidrage med både vigtige tanker og trøst i en svær tid.Bogen er udarbejdet af journalisten Roberta Montanari på baggrund af individuelle interviews med de tre hospitalspræster.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-04-2019
FORFATTER
Roberta Montanari
FILSTØRRELSE
3,18 MB

Sorg og reaktioner på at miste - Kræftens Bekæmpelse

Køb 'Tanker og trøst' nu. Lydbogen henvender sig til dig, der er alvorligt syg eller døende og til dig, der er pårørende til en syg eller døende. Håbet er, at
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Tanker og trøst - når livet gør ondt - Bibelselskabet.dk

I denne nye bog giver de deres bud på, hvad den kristne tro og Bibelens tekster kan bidrage med, når livet gør ondt. Bogen er henvendt til dem, der er alvorligt syge eller døende og til deres pårørende. Håbet er, at den kan bidrage med både vigtige tanker og trøst i en svær tid.
RELATEREDE BØGER
Sille 1 - En lille hvid løgn. En KÆMPE katastrofe
Merenneito Nuppu #2: Suuri merikäärme
Machete-saken
Menneskeret
Til døden os skiller
Noche de reyes
Jakten på den magiska blomman 3: Vägen tillbaka
Søde løfter
A Bard´s Dilemma and Time
Dybt fald