Det store nummer eBook

Mtggamechangers.dk Det store nummer Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Det store nummer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Larry Kent. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Det store nummer online nu så nemt!

'Jeg forsøgte at hale hende med mig ned, men der gik panik i hende. Angsten gav hende uanede kræfter, og hun vred sig ud af mit greb og løb op mod huset. Jeg hørte kuglerne ramme hendes krop. Samtidig hørte jeg det metalliske klik fra endnu en lyddæmpet pistol. Jeg rullede rundt. I skæret af mundingsilden så jeg i brøkdelen af et sekund den kraftige skikkelse bag den. Jeg sigtede mod stedet, hvor jeg mente at have set den, og skød to gange. Fyren gav et hæst skrig fra sig og styrtede om …'Larry Kent tager til London, hvor han besøger en af de fineste – og farligste – hasardklubber, og inden længe begynder tingene at gå galt…Larry Kent-romanerne er skrevet af forskellige forfattere. Historierne om den stilede privatdetektiv blev oprindeligt oplæst som en del af et australsk radioprogram men er sidenhen blevet skrevet om til hundredvis af romaner, og mange nye historier er kommet til. De fleste af romanerne er skrevet af den australskbosatte amerikaner Don Haring og Des R. Dunn fra Queensland i Australien.Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hæsblæsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mænd, og indimellem beder selv CIA ham om hjælp til at løse forbrydelser eller tage på hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-10-2017
FORFATTER
Larry Kent
FILSTØRRELSE
4,53 MB

Anne Marie Løn - Det store nummer (Hæftet bog) [2 ...

"Det store nummer" [2. udgave, 1. oplag] af Anne Marie Løn - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Skønlitteratur. Udgivet 10/7-2017. Vejer 271 g. 250 sider. Helena er opvokset i en familie af cirkusartister. Alle i familien har været på turné så længe, de kan huske. Og alle har talent for at springe eller optræde.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Det store svindelnummer - politiken.dk

Søgning på "stor" i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.
RELATEREDE BØGER
Nova Amizade - Um conto erótico
Altid skyldig
SCHWARZER SEPTEMBER - DER ZWEITE MOSELKRIMI
Den yderste nat
Lydquiz: 100 slogans og mottoer
Kevin Magnussen, Blå Fagklub
Det kilder!
På egen hand
Liva og Louis. Det er efterår!
Horn og vinger 2: På flugt
Souping – det nye juicing
Så går vi, Buller!
Krisehæfterne
Dansk litteraturs historie 1920-1960
Bill og Ben kværker kvæleren