Et eventyrligt efterår i Mumleby eBook

Mtggamechangers.dk Et eventyrligt efterår i Mumleby Image

BESKRIVELSE

Et eventyrligt efterår i Mumleby er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Elvira Fragola. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Elvira Fragola bog online og også downloade det gratis!

Vera fra Anemonevej og Astrid fraBrombærstien er bedste venner. Sammen med Anker, Marvin og de andre børn fraMumleby finder de på alverdens sjove ting. Om efteråret konkurrerer drengene ogpigerne om at samle flest havtorn til syltetøjet til det årlige høstgilde. Veraog Astrid går også på æblerov.Mumleby er verdens hyggeligste sted, fyldtmed eventyrlige sagn og historier om alfer, skræklinge og smørhekse. Et stedfuld af leg, oplevelser, gode historier og endnu bedre venner.Mumleby-universet er skabt af illustratorog forfatter Elvira Fragola, der både tegner og fortæller om årets gang i deteventyrlige Mumleby. Bogen er fyldt med hyggelige, charmerende og hjertevarmefeel-good historier, pakket med fine, stemningsfulde illustrationer og spækketmed opskrifter og forslag til aktiviteter både ude og inde.Prøv fx Mumlebybørnenes havtornssyltetøj,lav en smuk lanterne i papir eller søde kastanje-ugler.Et eventyrligt efterår i Mumleby er førstebind i serien om børnene i Mumleby.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-08-2016
FORFATTER
Elvira Fragola
FILSTØRRELSE
10,22 MB

Bogoplevelsen har læst og anbefalet Et... - Elvira Fragola... | Facebook

Et eventyrligt efterår i Mumleby pdf Hent Elvira Fragola. Et Folke Sagn - med Dronningens skitser Johannes Møllehave Læs online ebog. Familien i naturen - efterår og vinter Læs online ebog. Familien Medici - de smukke mennesker i Firenze pdf Hent Ulla Britta Ramklint.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Et eventyrligt efterår i Mumleby, Elvira Fragola pdf, epub download...

Cover art by Tania Stene Ulver - Bergtatt - Et eeventyr i 5 capitler (1995) Black Metal. Loading...Show more notes. Reblog. Ulver, Bergtatt - Et eeventyr i 5 capitler.
RELATEREDE BØGER
Mellem sol og måne
Birte Kongsberg
Elevation
Ødemarkens gidsler
265 paver
Den sociale og innovative velfærdsstat
Sardinia
Slægtens offer (PB)
Menneskekroppen
Hævnens gudinde
Retsafgiftsloven
Spirende vår
Læs med Sebastian Klein: Verdens farligste fortidsøgler
Når solen forsvinder
Den uendelige historie