Straffuldbyrdelsesloven med kommentarer eBook

Mtggamechangers.dk Straffuldbyrdelsesloven med kommentarer Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Straffuldbyrdelsesloven med kommentarer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ane Dragsted. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Straffuldbyrdelsesloven med kommentarer online nu så nemt!

Der er siden 1. udgaven vedtaget et stort antal ændringslove til straffuldbyrdelsesloven, hvilket har medført, at op imod halvdelen af lovens bestemmelser er blevet ændret. Hertil kommer, at nye kapitler er blevet indsat i loven, herunder om fodlænkeafsoning.Straffuldbyrdelsesloven regulerer de indsattes rettigheder og pligter under ophold i fængsel. Desuden reguleres fuldbyrdelsen af betingede domme, herunder med vilkår om samfundstjeneste, samt bødestraffe. Herudover indeholder loven bl.a. bestemmelser, der udvider de indsattes muligheder for domstolsprøvelse af visse indgribende afgørelser, som træffes af kriminalforsorgen.I kommentaren gennemgås lovens bestemmelser med henvisninger til forarbejderne samt administrativ praksis og retspraksis og med omtale af de mere detaljerede regler, der er fastsat i administrative forskrifter udstedt med hjemmel i loven. Det er en uundværlig håndbog for alle, der arbejder med straffuldbyrdelse som advokat eller ved domstolene, politiet og kriminalforsorgen.Redaktionen af kommentaren til 2. udgaven er afsluttet pr. 1. oktober 2016. Regelændringer, afgørelser og litteratur, som hidrører fra et senere tidspunkt, er således som udgangspunkt ikke medtaget. Det betyder, at to lovændringer fra ultimo december 2016 om bl.a. udvidelse af rygeforbuddet i kriminalforsorgens institutioner og bødestraf for udeblivelse fra tilsigelse til afsoning ikke er medtaget i lovkommentaren. Det samme gælder for to lovændringer fra ultimo februar 2017 om bl.a. personalets adgang til at bære peberspray og en ny ordning for fuldbyrdelse af straf for overtrædelse af opholds-, melde- og underretningspligten efter udlændingeloven. De pågældende lovændringer er dog omtalt under punktet »Ændringslove« i bogens indledningsafsnit.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-06-2017
FORFATTER
Ane Dragsted
FILSTØRRELSE
4,39 MB

Allmänna råd med kommentarer om utvecklingssamtalet... - Skolverket

Lad os behandle hinanden med respekt. Sunde diskussioner er tilladt, men der kræves venlighed og Det er ikke tilladt at mobbe andre medlemmer eller komme med nedgørende kommentarer om ting...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kpl 18-19 (Etiska synpunkter på experiment med människor...) | Quizlet

Vi snakker om en ideologi med preg av trosbekjennelse, Terje Tvedt kaller den «en ny sekulær statsreligion». Noen kommentarer til Tvedt. Av: Kjell Madsen 23. juni 2018, 23:00.
RELATEREDE BØGER
Vår i Paris
Med stok over sten
Kirsebærhaven
Den jag alltid har saknat
Sangen i sorgen
De schoonmaker 5 - Jij bent de volgende
Der brænder en ild
Lacrimosa
Lotte, Jonas og Mia fra Spektakelmagergade
Manden i jasminen
De Droom
To verdener
Hos heksen
Prinsesseskolen 2: Dana får en pony
FC Mezzi 5 - Yhdeksän vastaan yhdeksän
Mine humørsvingninger og jeg
Lulu i skole