Fortællingen om rosen eBook

Mtggamechangers.dk Fortællingen om rosen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Fortællingen om rosen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sophus Claussen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Fortællingen om rosen online nu så nemt!

'Fortællingen om rosen' er Sophus Claussens erindringsroman om hans første ophold i Paris i 1890‘erne. Han begyndte at skrive romanen allerede i 1894, men fik den først færdiggjort i 1927 efter hans ægteskab var faldet fra hinanden. Bogen kredser netop om den svære forelskelse, der spillede så stor en rolle i den store digters liv og forfatterskab.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske digter og forfatter Sophus Claussen (1865-1931) debuterede i 1887 med digtsamlingen 'Naturbørn', der vakte skandale med sine letsindige erklæringer om sex og kærlighed. Ved siden af sit virke som forfatter og digter ernærede Sophus Claussen sig som journalist blandt andet for den radikale venstreavis Horsens Folkeblad, og han var i en periode en del af det radikale miljø omkring Georg Brandes. Sophus Claussen er kendt for sin meget roste oversættelse af den engelske digter Percy Bysshe Shelleys digt 'Den følsomme blomst'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-02-2017
FORFATTER
Sophus Claussen
FILSTØRRELSE
6,83 MB

Fortællingen om rosen - E-bog - Sophus Claussen - Mofibo

"Fortællingen om rosen" er Sophus Claussens erindringsroman om hans første ophold i Paris i 1890'erne. Han begyndte at skrive romanen allerede i 1894, men fik den først færdiggjort i 1927 efter hans ægteskab var faldet fra hinanden.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Fortællingen om Rosen af Sophus Claussen som e-bog i ...

Fortællingen om countrysangeren Blaze Foley og hans livs store kærlighed, Sybil Rosen. På trods af, at Blaze levede omgivet af stjerner, fik han aldrig selv den store succes, men i amerikanske kredse lever mindet om ham stadig som en sagnomspunden legende. Den oscarnominerede Et...
RELATEREDE BØGER
Den tredje bog om Pony & Co.
Enschede, ADAC Stadtplan
Julens stjerne
Janek Wyrwidąb
Jagten på Jan
Melancholy baby
Alfons Åberg
Saxo: Danmarkskrøniken II
Helt vildt!
O limpador 6: Limpeza geral
Pustka
Tretten fortællinger fra Tanzania - fra en rygsækrejsendes erindringer
The Essential Guide to Driving in Europe
En flamme i natten
Berget, staden och kärleken
Hashimik pujortartartumik qitornalimmut
Järnskuggan
Courtneys krig