Indvandreren eBook

Mtggamechangers.dk Indvandreren Image

BESKRIVELSE

Indvandreren er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Olav Hergel. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Olav Hergel bog online og også downloade det gratis!

Det er midsommer i Danmark, og med sin nyerhvervede studenterhue på hovedet skal den unge, velintegrerede indvandrerdreng Zaki i byen og feste med vennerne. Men i diskotekskøen går noget galt, et menneske dør, og snart er landet på den anden ende.Mens politiet jager de formodede drabsmænd, pisker pressen en stemning op, og politikerne bruger sagen til at positionere sig i forhold til hinanden. På Morgenavisens redaktion kæmper Rikke Lyngvig for at få lov at skrive det, hun mener, er den sande historie.Olav Hergels nye politiske spændingsroman går tæt på virkeligheden, og ligesom i hans første roman Flygtningen er mange af de kommentarer, som forekommer i bogen, hentet direkte ud af det sidste års politiske debat.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
25-10-2011
FORFATTER
Olav Hergel
FILSTØRRELSE
8,80 MB

Indvandreren af Olav Hergel - Plusbog.dk

Køb Indvandreren af Olav Hergel - hurtig levering og lav pris. Nomineret til DR romanprisen 2011 Hurra, hvilken læseglæde: At kunne pløje sig gennem...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Indvandreren - Nationalmuseet

Nytårsnatten i Köln udløste et 'teater', mener kneipe-vært, mens indvandreren Falcone vil lukke grænsen Overgrebene nytårsnat pressede den tyske kansler. Nu er Merkel igen stærk og kan stå imod Orban fra Ungarn og Seehofer fra Bayern. Men hun er blevet afhængig af, at asyltallene ikke stiger igen.
RELATEREDE BØGER
Hvor oprør avles.
Det flydende kors
Meridian
For flid og god opførsel
Perspektiv på rum
Nat over Germania
Legend 3 - Champion - Vinderen
Die Feuerinsel im Nordmeer
Bidevind og blåhvaler
Begge dele
El regreso de Tarzán
El hombre de la plata - Dramatizado
Jenny la pirate - Une nouvelle érotique
Forræderens dagbog. En dansk nazist 1941-45
दाहक अपराध - प्रकरण ४
Under oss
Design med viden
Sommerfugle