Vejen til Petaluma eBook

Mtggamechangers.dk Vejen til Petaluma Image

BESKRIVELSE

Vejen til Petaluma er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jan Kronsell. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jan Kronsell bog online og også downloade det gratis!

Hvad har René Magritte, Tom Lehrer, Charles M. Schultz og Victor Borge med rejser i USA at gøre? Alt det og meget mere finder du (måske) ud af i denne bog.Bogen handler om rejser I USA, men er ikke en rejsebog i egentlig forstand. Her er ingen anbefalinger af hoteller, restauranter og attraktioner; bortset fra de hoteller, restauranter og attraktioner, som jeg alligevel har valgt at anbefale.Bogen indeholder mere eller mindre interessante (og af og til surrealistiske) oplevelser fra mine bilture i USA med sidespring til helt andre ting undervejs, blandt andet kunstnere, steder i Danmark og meget andet. Kort sagt, alt hvad der faldt mig ind undervejs.Her er historier om dyr, jeg har set, mennesker, jeg har mødt, veje, jeg har kørt på, steder, jeg har boet, steder, som er et besøg værd, selv om de ikke lige ligger i de mest turistbesøgte områder og meget andet.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-11-2019
FORFATTER
Jan Kronsell
FILSTØRRELSE
8,62 MB

Tankelæser 1 - Bella Swift - Bog - bogcentret.dk

Vejen til Petaluma: Dette er ikke en rejsebog! Om omveje, afveje, vildveje og andre oplevelser på mine ture i USA og med en del sidespring undervejs (Danish Edition) eBook: Kronsell, Jan: Amazon.co.uk: Kindle Store
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vejen til Petaluma

Spændende rejseberetninger eller deciderede rejseguides med anbefalinger og tips til hoteller, attraktioner og aktiviteter. I BoD Bogshop finder du rejselitteratur af enhver tænkelig slags.
RELATEREDE BØGER
Nr. 0
STORE DYR: Gorilla
Turen går til Mexico
ANACHARSIS
Hellaassa
Blodbad i Tyrkiet
Joni Mitchell
Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2013. 17. årgang. Tema: Folkeskolereformen
Efter Sara
Knöllchen - Jupp - Kurzkrimi aus der Eifel
Apokalypsens engle
Kulturforklaring
Jin Ping Mei
Flere fortællinger om Frede