Klovn i knibe eBook

Mtggamechangers.dk Klovn i knibe Image

BESKRIVELSE

Klovn i knibe er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Robert Fisker. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Robert Fisker bog online og også downloade det gratis!

Puddelhvalpen Klovn vil altid gerne have, at der skal ske noget. Desværre bor han i en lejlighed hos en familie, der ikke rigtig har tid til ham. Klovn vil gerne lege, men alle har så travlt med deres eget, at livet bliver kedeligt og ensomt for ham. En dag sker der noget, som får familien til at skille sig af med stakkels Klovn, og det er bestemt ikke nemt for en lille hvalp at skifte familie...'Klovn i knibe' er anden bog i serien om puddelhvalpen Klovn. Alle bøger kan læses hver for sig eller i forlængelse af hinanden.Robert Fisker (1913-1991) var en dansk forfatter, der hovedsageligt skrev bøger til børn og unge. Robert Fisker debuterede i 1935 og udgav i løbet af sin karriere i omegnen af 150 bøger.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-07-2019
FORFATTER
Robert Fisker
FILSTØRRELSE
3,17 MB

YouTube

Klovn i knibe. Af Robert Fisker (2019) Den sorte puddelhvalp Klovn må skifte familie flere gange og oplever både godt og ondt, inden han finder et hjem. Ebog Lydbog (net) Dansk. Materialesamling: Klovn. Af Robert Fisker (2019)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Klovn Forever (2015) - IMDb

«Klovn i knibe» by Robert Fisker Dansk | ISBN: 9788726051209 | [email protected] kbps | 2h 10m | 59.7 MB
RELATEREDE BØGER
Søster til låns
Behøver det at være så indviklet?
Hemmeligheden bag de japanske candlestickdiagrammer
BasisFysik. Facit, 2. udgave
Kootut teokset V
Palles far står på ski
København
Everybody calm down
Malteserfalken
Marinas reicher Onkel
Lederen som vært
Et juleeventyr
Min datters latter
Hotbilden
Skæbnens veje i Somerset
Det høje vindue
Er sagte ja!