Sindberg eBook

Mtggamechangers.dk Sindberg Image

BESKRIVELSE

Bogen Sindberg blev skrevet den 14-08-2019 af forfatteren Peter Harmsen. Du kan læse bogen Sindberg i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Harmsen.

For første gang fortælles historien om en af de største humanitære skikkelser i det 20. århundredes Danmarkshistorie: Bernhard Arp Sindberg. I december 1937 falder den kinesiske hovedstad, Nanjing, og den japanske hær går amok i et orgie af vold, mord og gruppevoldtægter. I løbet af seks uger bliver hundredtusindvis af civilister og krigsfanger myrdet. Den danske opsynsmand på F.L. Smidths cementfabrik, Bernhard Arp Sindberg, åbner fabrikkens porte, og 10.000 civile kinesere slår sig ned på området uden for japanernes rækkevidde.Sindberg var en skæv eksistens, der i en kort periode trådte i karakter for derefter at vende tilbage til glemslen. I bogen følger vi ham fra hans barndom i Aarhus og på hans første eventyr som sømand til de dramatiske 104 dage som redningsmand for tusindvis af mennesker.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-08-2019
FORFATTER
Peter Harmsen
FILSTØRRELSE
4,16 MB

Sindbjerg Sogn

Sinnerup - Dansk livstilsbutik med alt indenfor bolig, møbler og mode. Hos Sinnerup finder du alt til indretning af din bolig. Forelsk dig i Sinnerups univers af kendte- og nye mærker og bliv inspireret.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sindberg af Peter Harmsen | Bog & idé

Bernhard Arp Sindberg blev født i Schleppegrellsgade 19 i Aarhus C, og han havde så stor en portion eventyrlyst i blodet, at han allerede som 16-årig tog hyre på et skib med kurs mod New York. I 1937 placerede skæbnen Bernhard Arp Sindberg lige midt i den anden kinesisk-japanske krig.
RELATEREDE BØGER
Blækhat
Fodbold jorden rundt. 1985
Hvidt snit
13. Huone
Trekant
Koftearven : historiske tråder og magiske mønster
Jólaævintýri
Frederik - en magisk rejse gennem Kronprinsens liv
Scarlets fristelser/Livets gave
Belgium & Luxembourg
Når krigen er forbi 3
Kærlighed for åben skærm/Vores drømme
Se min stad