Hvordan bliver vi bedre med data? eBook

Mtggamechangers.dk Hvordan bliver vi bedre med data? Image

BESKRIVELSE

Hvordan bliver vi bedre med data? er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ole Hansen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Ole Hansen bog online og også downloade det gratis!

Hvordan bliver vi bedre med data?Hvis vi vil forbedre læringsmiljøerne idagtilbud og skole, så er denne bogs præmis, at arbejdet med data ogforskningsviden er helt nødvendigt og bør foregå i professionellelæringsfællesskaber. Både i de enkelte institutioner og skoler og påforvaltningsniveau.Bogens kapitler viser gennem konkrete eksempler frakommuner i Norge og Danmark, hvordan data kan give indsigter, der i sidste endekan føre til en forbedring af pædagogisk praksis.Forfatterne er alleledere og konsulenter på dagtilbuds- eller skoleområdet i kommuner, som deltageri ét af følgende to forsknings- og udviklingsprojekter: Kultur for læring iNorge og Program for Læringsledelse i Danmark.Gennem disse projekter harde gennemført kortlægningsundersøgelser og derigennem fået adgang til værdifuldedata om det pædagogiske personales samarbejde og børn og elevers læring,udvikling og trivsel.Arbejdet med kortlægningsundersøgelserne udføres isamarbejde mellem ledere, mellem ledere og ansatte og mellem ansatte. Detindebærer, at professionelle læringsfællesskaber er en afgørende præmis for, atanalysen af kortlægningsresultaterne får betydning i praksis.Bogen herviser, hvordan det kan se ud – hvordan vi bliver bedre med data.Bogen erredigeret af Ole Hansen og Anne-Karin Sunnevåg.Ole Hansen erseniorrådgiver ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, ogprogramleder for Program for læringsledelse - dagtilbud.Anne-KarinSunnevåg er førstelektor ved Senter for praksisrettet utdanningsforskning vedHøgskolen i Innlandet og prosjektleder ved SePU for forsknings- ogutviklingsprosjektet Kultur for læring i barnehage, 2017-2021.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-03-2020
FORFATTER
Ole Hansen
FILSTØRRELSE
6,78 MB

Coronavirus: Alt om udviklingen, symptomer og behandling

Du kan hjælpe med at forbedre Gboards forslag, når du skriver eller indtaler via tastaturet. Det, du skriver eller indtaler, bliver på din enhed, og en teknologi, der kaldes sammenkædet læring Her kombineres det med læring fra andre brugere for at skabe bedre læringsmodeller for dig og alle andre.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Find ud af, hvordan Gboard bliver bedre - Hjælp til Gboard

Føl Hvordan Dit Liv Blir Fyldt. This song is by Lise Dandanell and appears on the Disney soundtrack Løvernes Konge (1994). (Timon)Jeg kan se det komme. (Pumba)Hvad?? (Timon)Det vil de ikke tro. (Pumba)Hvem?? (Timon)De bliver et par og resultatet er...
RELATEREDE BØGER
Djævelens advokat
Surmanlaukaukset Bromman koululla
Kampen om U 843
Leksikon om lys og mørke
Vastarintaliikkeet ja partisaanit
Relationskompetence
Midsommarnatt - erotisk novell
Tour de chambre
Guldet vindes i hverdagen
Det starter med Tak
Turen går til Hamburg & Nordtyskland
Jeg Peter - Et portræt af Peter Langdal