Plast i havet eBook

Mtggamechangers.dk Plast i havet Image

BESKRIVELSE

Plast i havet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Per Straarup Søndergaard. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Per Straarup Søndergaard bog online og også downloade det gratis!

Der er alt for meget plast i havet.Fugle, fisk og andre dyr dør af det.Det er et stort problem.Men det kan løses,hvis bare vi bruger hovedet.Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.Lix: 17

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-08-2018
FORFATTER
Per Straarup Søndergaard
FILSTØRRELSE
6,86 MB

Mikroplast - affald.dk

I havet nedbrydes plastik over tid og ender som mikroskopisk plast. Flere plejeprodukter som for eksempel skrubbecremer og tandpasta indeholder også små plastikpartikler. En undersøgelse af spildevandet ved to svenske rensningsanlæg har vist, at selv om disse anlæg fjerner plastpartiklerne fra vandet, så udledes millioner af mikroplastpartikler til havet hver time.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Mikroplast - affald.dk

Ser man overordnet på affaldet i havet, så er plastik en klar topscorer, da plast udgør op mod 90 procent af det samlede affald, der i dag findes i havene. Og langt størstedelen stammer fra land. Hvert år skyller der over 1.000 tons plastikaffald i land på den jyske vestkyst.
RELATEREDE BØGER
Ett stänk av magi 2: Önskejakten
Drabet på eneboeren
Downward causation
Häxbrygden
Mit liv med psykisk vold og stalking
Washington dekretet
Nøglens Vogtere #2: Visigotens Hjelm
"Gryningspyromanen" – dyr för samhället
Århundredets kriminalsager nr. 4
Hit House
Kender du Island?
Culture Smart South Africa: The essential guide to customs & culture
DU
Familien
Homers Iliade
En herregårdsfrue
Basia i basen