De døde og de ufødte eBook

Mtggamechangers.dk De døde og de ufødte Image

BESKRIVELSE

Bogen De døde og de ufødte blev skrevet den 09-03-2018 af forfatteren Jakob Melander. Du kan læse bogen De døde og de ufødte i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jakob Melander.

På en regnfuld søndag i februar henrettes to mænd med maskinpistol i en bil på Slotsholmen i København. Drabsvåbnets fortid leder efterforskningen mod rockermiljøet, og politiassistent Lars Winkler får pludselig rigeligt at se til.Journalisten Louise er rejst til Vietnam for at opspore sin biologiske mor. Her hører hun om et dansk firma med patent på en ny – og ikke helt uskadelig – rissort. Da Louises meddeler bliver skudt, flygter hun hjem til Danmark og sin lejlighed, hvor der har været indbrud. Nogen, ud over politiet, leder efter hende.Opklaringen af Slotsholmens dobbeltdrab står i stampe, og politiet retter opmærksomheden mod ofrenes fortid. Et uopklaret drab på en ung kvinde fra 1980’erne kaster endnu et røgslør over den makabre sag, og Lars må bruge al sin snilde i forsøget på at nå til bunds i en sump af pengebegær og organiseret kriminalitet, der har tråde ind i politiske kredse og involverer samfundets øverste lag.5. selvstændige bind i serien om politiassistent Lars Winkler

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-03-2018
FORFATTER
Jakob Melander
FILSTØRRELSE
6,10 MB

Få De døde og de ufødte af Jakob Melander som Indbundet ...

"Lars Winkler: De døde og de ufødte" [1. udgave, 2. oplag] af Jakob Melander - Indbundet Bog (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet). På dansk. Genre: Krimi og Spænding. Udgivet 9/3-2018. Vejer 640 g og måler 228 mm x 148 mm x 34 mm. 420 sider. På en regnfuld søndag i februar henrettes to mænd med maskinpistol i en bil på Slotsholmen i København.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De døde og de ufødte af Jakob Melander - Bech's Books

De døde og de ufødte. 4.05 985 5 Forfatter: Jakob Melander Oplæser: Peter Carstens. Findes som lydbog. Findes som e-bog. En regnfuld søndag aften i februar henrettes to mænd med maskinpistol i en bil på Slotsholmen i København. Drabsvåbnet leder efterforskningen og politiassistent Lars Winkler mod rockermiljøet.
RELATEREDE BØGER
Ulvetænder
Perlerne
Øgledage
Filosofi og Politisk Tænkning hos Aristoteles
Fare, fare krigsmand
Vandring i Skandinavien
Harry Augusts første femten liv
Venezuela
Riget ved vejens ende
Manden der ikke var morder
Wilf redder verden
\
ऐम्बिएंस - अलाव
Folk
Festskrift til Dansk Selskab for Boligret
Jeg kan ikke huske