Svanesang eBook

Mtggamechangers.dk Svanesang Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Svanesang-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Marcia Willett. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Svanesang online nu så nemt!

Den engelske succesforfatterinde tager læseren med på en medrivende rejse til en lille by i udkanten af Dartmoor-hedelandskabet, hvor beboerne i slås med hver deres problemer.Mattie har inviteret sin ven Tim til at slå sig ned i et af de huse, hendes familie ejer ved Dartmoor. Han har pludselig sagt sit job op, og hun fornemmer, at der er noget, han ikke fortæller hende. Tim, der plejer at være munter og glad, er nu stille og indesluttet - som om han bærer på en smertelig hemmelighed. Men lidt efter lidt falder han til i huset ved heden og tør op, og han opdager, at også andre kan have problemer. Som ballerinaen Kat, der har lagt balletskoene på hylden - og som nu savner scenen. Charlotte, en ung søofficerskone, må opdrage sin søn alene, mens hendes mand er på havet. William, der gemmer på en mørk fortid, som han ikke kan dele med andre - og Mattie, der har skjult sin forelskelse i Tim i årevis. Da Tim begynder at åbne sig, styrker det kun Matties kærlighed. Mens sommeren kaster sit varme lys over heden, begynder nye håb at blomstre.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-06-2016
FORFATTER
Marcia Willett
FILSTØRRELSE
5,53 MB

Svangerskab — Den Danske Ordbog

Svanesang. Indtil da kan de store, hvide fugle ses på enge og marker herhjemme, hvor de med deres klangfulde, højlydte stemme skiller sig ud fra vores egen hjemlige knopsvane, der kun formår at grynte lidt og udstøde nogle sagte piv. Og synge, det gør sangsvanerne!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Lise Davidsen triumferede med Strauss' svanesang

Svanesång (bog) af forfatteren Lars Widding | Lydbøger | Ett mordfall leder till att en brutal man sätts i fängelse. Han tillbringar dagarna med att tänka på sitt brott, men verkar inte ångra något. För han lever i en
RELATEREDE BØGER
Hverdage
Flanderns løve
Trap Danmark: Falset kort over Varde Kommune
De droom
Florence - Firenze Street Map Laminated
Cuentos infantiles clásicos
Stenbræk i Edens Have
Alt hvad musikken kan. Samtaler om musik og liv
Greta Thunberg
Den mørke arena
Det store i det små