Kurt Danners bedrifter: Den falske professor eBook

Mtggamechangers.dk Kurt Danners bedrifter: Den falske professor Image

BESKRIVELSE

Bogen Kurt Danners bedrifter: Den falske professor blev skrevet den 10-10-2017 af forfatteren Peter Anker. Du kan læse bogen Kurt Danners bedrifter: Den falske professor i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Anker.

Kurt Danner og Bill Milton er egentlig på vej til Klippebjergene i staten New York, hvor de vil på jagt, da de falder over en lidt for fristende annonce i avisen. Lederen af en eventyrlig ekspedition søger to rigtige mandfolk, der ikke er bange for at sætte livet på spil. Turen kommer til at blive farlig, men forud venter der stor rigdom som belønning. Kurt og Bill melder sig straks og glæder sig til at møde professoren, som står bag ekspeditionen. Men kan man regne med at han er den, han siger, han er?NB! Serien 'Kurt Danners bedrifter' er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med 'Den stjålne undervandsbåd' og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-10-2017
FORFATTER
Peter Anker
FILSTØRRELSE
1,23 MB

Kurt Danners bedrifter: Høvdingens hånd מאת... - ספרים ב-Google Play

Danner - Since 1932 | Danner Shoe Manufacturing Company Most Items over...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kurt Dunders bedrifter - ComicWiki

Kurt Danners Bedrifter var en dansk hæfteserie, skrevet af blandt andre Niels Gustav Meyn under pseudonymet Peter Anker, som blev udgivet af Kai Nielsens Forlag i perioden fra 1942 til 1947. Hovedpersonen i hæfterne var en fiktiv person, ingeniøren Kurt Danner, der var 1940'ernes superhelt...
RELATEREDE BØGER
Den første
Krigens første offer
Børnenes bog om skildpadder og akvariefisk
Bellahøj, Ballerup, Brøndby Strand
Øen (paperback)
Fortuna
En røst fra orkestergraven
Bombe under Kreml
Enslevs død
Digte (bind 2)
Nikkaluokta - Sarek - Saltoluokta
Philida
Med Malle til Musical
Napastnicy - Snajperzy, dryblerzy i szaleńcy
Vejledning af læger under uddannelse
Spilleregler i klassen
Bogen om Blom