En vandmelon, en fisk, en bibel eBook

Mtggamechangers.dk En vandmelon, en fisk, en bibel Image

BESKRIVELSE

Vil du læse En vandmelon, en fisk, en bibel-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Christy Lefteri. Med webstedet mtggamechangers.dk læses En vandmelon, en fisk, en bibel online nu så nemt!

En vandmelon, en fisk, en bibel er en rystende fortælling om krig og nedarvet had mellem folkeslag. Men frem for alt er det en smuk og rørende historie om grænseoverskridende kærlighed.I Kyrenia i Cypern går sladderen om Koki. Hun mister tidligt sin mor og vokser op alene med sin far. Ingen i byen tror dog på, at han er far til pigen med det flammende røde hår. Alle mener, hun er datter af fjenden, en soldat fra den britiske hær. Udstødt af sine egne forelsker hun sig i en ung tyrkisk skomager fra byen. Da hun bliver gravid, er hendes tyrkiske elsker forsvundet. Nu er Koki, og den søn hun føder, for alvor brændemærket af det græske samfund.I juli 1974 invaderer den tyrkiske hær Kyrenia. Denne klare, solrige sommermorgen vælter krigens rædsler ind over byen og ændrer alt. Koki holdes fanget sammen med de nabokvinder, der aldrig har villet vide af hende. Nu kan hun fortælle sin version af historien.På samme tid er den tyrkiske skomager vendt tilbage til Kyrenia, nu som soldat.I London sidder en ældre engelsk pilot og kan ikke holde op med at tænke på Cypern, og på en lille pige med rødt hår.En fantastisk roman i stil med Drageløberen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-10-2012
FORFATTER
Christy Lefteri
FILSTØRRELSE
2,64 MB

vandmelon - Danish

Fisk på hjernen - hvorfor går Paven rundt med en fisk på hovedet? Hvordan man bruger en bibel-konkordans. King James Authorized Version - engelsk Bibel fra 1611. Septuaginta - den græske teksttradition. Vælg mellem græsk og engelsk oversættelse.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vandmelon - Wikipedia, den frie encyklopædi

Vandmelon t-shirt'lerini 3 taksit ve ücretsiz kargo seçeneğiyle satın alın. Fırsatlardan ve yeni ürünlerden haberdar olabilmek için E-bültenimize üye olun. www.vandmelon.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Detaylı Bilgi. Kapat Kabul Ediyorum.
RELATEREDE BØGER
Susebill tut was sie will
Scener fra Sunset Boulevard
Digte 04-09
Den ottende dødssynd
Det levende land
Operation Allike
The Tyrant's Tomb
Redningsafstand
Reflektion - refleksion
Gennem bjergene
Farfar
Savnet