Og hun takkede guderne eBook

Mtggamechangers.dk Og hun takkede guderne Image

BESKRIVELSE

Bogen Og hun takkede guderne blev skrevet den 17-04-2009 af forfatteren Jussi Adler-Olsen. Du kan læse bogen Og hun takkede guderne i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jussi Adler-Olsen.

Den velhavende, kyniske forretningsmand Peter de Boer er specialist i at ødelægge firmaer på bestilling. Han er født i Indonesien, men vokset op i Holland i skyggen af sin despotiske far. Første som voksen lærer han at bestemme farten i sit eget liv - og i særdeleshed andres.Peter de Boer ansætter den eksotiske Nicky Landsaat som marketing-trainee i sin virksomhed, og snart drager han stor nytte aff den ambitiøse kvinde. Nicky har også et specielt liv i rygsækken og bor i en af Amsterdams ghettoer sammen med sin voldelige far, sin indelukkede indonesiske mor, en kriminel bror og en prostitueret søster. Nicky er en legendarisk fighter, og hun har rigeligt at kæmpe med.Da den irakiske efterretningstjeneste beder Peter de Boer om at knuse en stor vestlig koncern, bliver han sat i et voldsomt dilemma; men da han bliver truet med afsløring af sin gådefulde fortid, føler han sig tvunget til at påtage sig opgaven. Og så er Peter de Boer og Nicky Landsaat pludselig hvirvlet ind i et dødsensfarligt spil om en hidtil ukendt for terrorisme.Den danske forfatter Jussi Adler-Olsens højaktuelle og veldokumenterede roman Og hun takkede guderne blev nationalt og internationalt modtaget med begejstring og solgt til filmatisering, da den første gang blev udgivet som Firmaknuseren. En helt usædvanlig thriller skrevet af forfatteren til Alfabethuset, Washington Dekretet, Kvinden i buret og Fasandræberne.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-04-2009
FORFATTER
Jussi Adler-Olsen
FILSTØRRELSE
1,48 MB

Og hun takkede guderne | Jussi Adler-Olsen | Politikens Forlag

"Og hun takkede guderne" (tidligere udgivet som Firmaknuseren) er Jussi Adler-Olsens anden roman, som udkom i år 2003. Den indonesisk-fødte Peter de Boer er en velhavende og kynisk forretningsmand, som er specialist i at ødelægge firmaer.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Og Hun Takkede Guderne af Jussi Adler-Olsen - Paperback ...

"Og Hun Takkede Guderne" [3. udgave] af Jussi Adler-olsen - Bog. På dansk. Genre: Hardbacks. Udgivet 17/7-2012. Vejer 779 g. 605 sider. Den velhavende, kyniske forretningsmand Peter de Boer er specialist i at ødelægge firmaer på bestilling. Han er født i Indonesien, men vokset op i Holland i skyggen af sin despotiske far. Først som voksen lærer han at bestemme farten i sit eget liv - og ...
RELATEREDE BØGER
Det sorte bjerg
Prologen - første etape i enneagrammet
Evangeliet og evangelierne
Arvingen fra Pompeji
Lørdagsrengøring
Verbotene Orte: das Kino - Erotische Novelle
Celle 7
Et mellemværende i Milano/Bedste fjender/Opslugt af dig
Susans ponny-patrull
De gyldne lykkeår (bd. 8)
Barnhäxorna i Borås