Auschwitz og efter eBook

Mtggamechangers.dk Auschwitz og efter Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Auschwitz og efter-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Charlotte Delbo. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Auschwitz og efter online nu så nemt!

Charlotte Delbo var aktiv i den franske modstand, blev fanget i marts 1942 og sendt til Auschwitz-Birkenau i januar 1943 i en konvoj af 229 ikke-jødiske franske kvinder. Auschwitz og efter er hendes vidnesbyrd om fangenskabet i de tyske udryddelseslejre og tiden efter. Delbo, 1913-1985, var fransk forfatter og værket regnes for hendes hovedværk. En fortælling oplevet indefra, i scener, erindringsglimt, digte, prosa – skrevet så nærværende, sanset og enkelt. Med en bevidsthed om, at hun vil lade læseren observere og iagttage. Auschwitz og efter er en holocaustfortællling, erindringer fra en kvinde, en forfatter - som blev en af de få overlevende fra sin konvoj.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-05-2019
FORFATTER
Charlotte Delbo
FILSTØRRELSE
6,70 MB

Gyldendal presseservice - Auschwitz og efter

75 år efter befrielsen af Auschwitz kan billeder fra fangelejren stadig vække gru og rædsel.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Auschwitz-elskende genforenet efter 72 år - han havde ét ...

75-året for den sovjetiske befrielse af den nazistiske udryddelseslejr Auschwitz-Birkenau bliver markeret verden over. Mindet om den usigelige rædsel forener alle på tværs af politiske skel og nationalitet For mange er Auschwitz billedet på den værst tænkelige side af menneskeheden. For nogen - især tyskere - er det skammen over deres familiers medansvar før og […]
RELATEREDE BØGER
Fortællingen om Universet
Bästa ovän
Sandhedens time
Calineczka
Sofie #1: Sofie kan løbe
Charlie Hotel Oscar Kilo
Tro, håb og Gorgonzola
Stjerneport Brorfelde
Lonely Planet Planning Map: Scotland
Manden der faldt af cyklen og vågnede i paradis
Roselil og hendes venner
My Little Pony - Trixie und der Wahnsinnstrick
Himalaya: Tibet, Kashmir, Nepal, Sikkim, Bhutan