Jeg tog en anden vej eBook

Mtggamechangers.dk Jeg tog en anden vej Image

BESKRIVELSE

Bogen Jeg tog en anden vej blev skrevet den 24-10-2018 af forfatteren Allan Olsen og Anders Houmøller Thomsen. Du kan læse bogen Jeg tog en anden vej i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Allan Olsen og Anders Houmøller Thomsen.

Skuespiller Allan Olsen kunne være død af druk allerede i sin tidlige ungdom. Men som 33-årig gav han et ultimativt løfte til sig selv og sin familie: Han ville aldrig drikke mere. Det løfte har han nu holdt i 25 år.I JEG TOG EN ANDEN VEJ fortæller Allan Olsen åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester, og hvor han har fejret 40 års jubilæum.Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, men i dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-10-2018
FORFATTER
Allan Olsen og Anders Houmøller Thomsen
FILSTØRRELSE
7,65 MB

Jeg tog en anden vej | Arnold Busck

Få Jeg tog en anden vej af Allan Olsen som e-bog på dansk - 9788772009131 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

JEG TOG EN ANDEN VEJ af Anders Houmøller Thomsen, mfl ...

I JEG TOG EN ANDEN VEJ fortæller Allan Olsen åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester, og hvor han har fejret 40 års jubilæum.
RELATEREDE BØGER
Funktionærloven 80 år
Kiina – idän suurvalta
Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus
Guldlok og de tre bjørne
Den syngende skov - og andre gysere
I bad med Picasso
Hotellet
Brænd igennem - få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte
Costa Blanca
Hornbæk
Ingen åbner
Zehn Jahre, zehn Tage
Når gravide drømmer
After We Collided
Hvem er jeg?
Scientologi - tankens grundbegreber
Skagens kunstnerboliger
Uforbederlige Roger
Barnehagelæreren : profesjon, politikk og forskning
Verdens sjæl