Mit smykkeskrin eBook

Mtggamechangers.dk Mit smykkeskrin Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Mit smykkeskrin-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ursula Andkjær Olsen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Mit smykkeskrin online nu så nemt!

Mit smykkeskrin er digte om biologiske, økonomiske og følelsesmæssige kredsløb, om at give liv videre og gå igennem overgangsalder, om smerte og ekstase, floder af sved, kærlighed og sorg, om det lokale kontroltab og the big bang.Med fotografiske arbejder af Sophia Kalkau.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-02-2020
FORFATTER
Ursula Andkjær Olsen
FILSTØRRELSE
9,70 MB

Mit Smykkeskrin Af Ursula Andkjær Olsen, Hæftet - køb ...

"Mit smykkeskrin" [1. udgave, 2. oplag] af Ursula Andkjær Olsen - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Digte. Udgivet i Danmark, 31/1. Vejer 369 g og måler 212 mm x 134 mm x 20 mm. 244 sider. Mit smykkeskrin er digte om biologiske, økonomiske og følelsesmæssige kredsløb, om at give liv videre og gå igennem overgangsalder, om smerte og ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ursula Andkjær Olsen får seks hjerter for sin nye ...

'Mit smykkeskrin' er fuld af abstraktion, men rummer også det mest konkrete, mest kropslige. Og pludselig også overgangsalderen - som jeg aldrig har mødt den før - i al sin ensomhed, dødserkendelse og sorg: »jeg tænker på visne blade/ som om det var mig« eller »jeg er en mor/ som ikke gør nogen til søskende/ som ikke kommer til at gøre nogen til søskende«.
RELATEREDE BØGER
Le Camarade de voyage
Renæssancen og humanismens rødder
Farlig udstråling 
Miss Markhams skandaløse eventyr
Nordøstgrønland 1908-60
Luskefisefortællinger
10 sikre spisesvampe
Kuppet, pb
Gregor af Nyssa
Hvis det virkelig var en film
Nachtleben im alten Rom
Kærlighed, hengivelse og længsel
Matematikk for lærere
Sofus Superscorer - juleafslutningen
Nachtstücke - 1. Teil
Nogle erindringer
The Grand Tour
Den røde grevinde
Tillflykten
Mordet som chockade världen