Karrierepigen eBook

Mtggamechangers.dk Karrierepigen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Karrierepigen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Erling Poulsen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Karrierepigen online nu så nemt!

Hun er 12 år, da hun får sit ansigt vansiret ved en ulykke. Bilisten, der forårsager ulykke, en ung skuespiller, flygter fra ulykkesstedet og bliver aldrig siden fundet.Trods sit vansirede ansigt drømmer hun om at blive en stor skuespillerende, og en dag – 6 år efter ulykken – tager hun mod til sig og aflægger prøve for en teaterchef i København. Hun træffer ved denne lejlighed en kendt skuespiller, Max Rung, og forelsker sig dødeligt i ham – uden at ane, at det netop var Max Rung, der i sin tid bragte hende i ulykke …Erling Poulsen (1919-1995) var en dansk forfatter til populærlitteratur, der blandt andet - og i særdeleshed - blev udgivet som føljetoner i ugebladet. Poulsen var blandt andet med til at skrive de historier, der eftersigende var med til at styrke salget af Familie Journalen i 1960'erne og 1970'erne. Han skrev disse under flere forskellige pseudonymer, deriblandt Bodil Forsberg og Else-Marie Nohr.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-05-2017
FORFATTER
Erling Poulsen
FILSTØRRELSE
7,41 MB

Scope > Film > Working Girl - karrierepigen

Karrierepigen (bog) af forfatteren Jette Steen | Skønlitteratur div. | "Et socialrealistisk drama om en kvindes kamp for jobbet trods sexchikane og en utroværdig ægtemand."
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Karrierepigen af Jette Steen | Bog & idé

Arnold Busck. Luk. Din kurv
RELATEREDE BØGER
Kärlek eller äktenskap
Læs med Sebastian Klein - Verdens farligste krokodiller
Invitation
Byg en robot
Sognets børn
En kvindes skriftemål
Mikado
Havet har intet skjul
Junglebogen
Noget i Klemme
Men sko må jeg ha'
De dødes cirkus
Hundevagt
Kringen
Min store bog om dinosaurer (hardback)
Ragnhilds færd
En del af os
Detektivklubben på sporet