Take it away, Evald eBook

Mtggamechangers.dk Take it away, Evald Image

BESKRIVELSE

Bogen Take it away, Evald blev skrevet den 08-12-2017 af forfatteren Irene Nørgaard. Du kan læse bogen Take it away, Evald i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Irene Nørgaard.

Bogen om Evald Krog er ikke en bog om ”ugens glade krøbling”. Men derimod en velplaceret huskekage til os alle om at stoppe med at pive og i stedet kæmpe vores sag med de våben, vi hver især har fået.Det er den åbenhjertige og ærlige historie om en skarp og visionær ener med et kæmpe ego spærret inde i lille kraftløs krop. Til tider en kynisk købmand, men også et generøst og varmt menneske med blik for potentialerne i de mennesker, der omgav ham. En ægte 68'er, som indledte sit eget oprør fra kørestolen og brød lydmuren til virkeligheden, da han kørte ud over rampen på sin institution og gav fanden i forudsigelser om hans snarlige død og advarsler om, at han ikke kunne klare sig i det 'rigtige' liv.I stedet stiftede Evald Krog sin egen patientforening - Muskelsvindfonden - hvorfra han siden han skabte Grøn Koncert og Cirkus Summarum, men først og fremmest bedre vilkår for handicappede i både Danmark og Europa.Evald Krogs våben var humor, en vild fantasi, masser af lånte fjer og modet til at gamble. Sejre og ydmygelser har fulgt parallelle spor i hans liv, og der er langt flest af de første - ligesom de mange kvinde-erobringer og hjertet, der blev knust igen og igen. En levemand, der elskede jazz, vin og kvinder, som aldrig gik af vejen for en flirt og såvel i det private som i det professionelle liv evnede at høre et 'nej' som begyndelsen til et 'ja'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-12-2017
FORFATTER
Irene Nørgaard
FILSTØRRELSE
3,49 MB

Take it away, Evald af Irene Nørgaard - anmeldelser og ...

Take it away, Evald, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Take it away, Evald - Irene Nørgaard (1970) - Turbine

"Take It Away, Evald" [1. udgave, 1. oplag] af Irene Nørgaard - Hardcover bog (Bog med hård ryg og stift omslag). På dansk. Genre: Biografier & Erindringer. Udgivet 08/12-2017. Vejer 889 g og måler 232 mm x 159 mm x 23 mm. 248 sider. Bogen om Evald Krog er ikke en bog om "ugens glade krøbling". Men derimod en velplaceret huskekage til os alle om at stoppe med at pive og i stedet ...
RELATEREDE BØGER
Rosenfingrede daggry
Den levande bomben
Videnskab.dk #30 - Bør Danmark forske mere i atomkraft?
Kat & lånehajen
Wirtschaftsmediation - Durch Konsens zum Erfolg
En tvetydighedens moral
Slip anerkendelsen løs!
Starkare än du
Ført bag lyset
Napoleon og malteserridderne
Jordens fantasiske bygninger
Tintins oplevelser: Tintin i Sovjetunionen - reporteren fra
Bent Bandit og Fidusa
Bill & Ben befrier byen
Uortodoks