Undgik deportation til tysk koncentrationslejr eBook

Mtggamechangers.dk Undgik deportation til tysk koncentrationslejr Image

BESKRIVELSE

Undgik deportation til tysk koncentrationslejr er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter - Diverse. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse - Diverse bog online og også downloade det gratis!

Den 19. september 1944 står mejslet ind i de fleste lidt ældre politifolks hukommelse som den mest skæbnesvangre dag i dansk politis historie – det var den dag, hvor den tyske besættelsesmagt under dække af en falsk luftalarm overfaldt og arresterede politifolk over hele landet, hvorefter efterfølgende i alt 1.912 politifolk blev deporteret ned til de frygtede tyske koncentrationslejre, hvor opholdet kom til at vare i mere end syv måneder.Mange af landets politifolk undgik dog heldigvis tyskernes anslag, og i denne artikel berettes om, hvordan nogle politifolk fra politikasernen i Aalborg klarede frisag og slap udenom tyskernes overfald den 19. september 1944.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
25-10-2019
FORFATTER
- Diverse
FILSTØRRELSE
10,80 MB

Tysk til unge - Goethe-Institut Dänemark

De indsatte blev deporteret til den tyske koncentrationslejr Stutthof i oktober 1943, efter at den dansk-tyske samarbejdspolitik brød sammen. Aksel Larsen (1897-1972), som var formand for Danmarks Kommunistiske Parti (DKP) og sad i Folketinget, undgik anholdelse, fordi han befandt sig udenbys.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

koncentrationslejr | Gyldendal - Den Store Danske

Fiskerne blev fulgt op med Daglejerne og De ny Tider, som skildrer overgangen fra bonde- til industrisamfund og husmændenes og daglejernes nye tilværelse som organiserede Herfra lykkedes det ham at flygte i 1943, og han undgik således deportation til tysk koncentrationslejr.
RELATEREDE BØGER
LAS LLAMAS DE LA CULPA - CAPÍTULO 4
Härskare från haven del 2
Den gode væver
Bertrams Hotel
Kend dit selv
Grundbog i Servicedesign
Løvehjerte
Ystävänpäivän yö - eroottinen novelli
Stockholm - Stockholm guide with maps
Recensenten og dyret
Noter til det mere perfekte liv
Den gustne hest
Carmen Carlssons coola morsa
Videnskab.dk #4 - Forskere er bange for sex
Kidnappet af ørkenprinsen/Et forrykt forslag/Den højeste pris
FC Mezzi 4 - Spotkanie z Messim
Deephaven
Pige i modstandskampen