Umbra #6: Venner og fjender eBook

Mtggamechangers.dk Umbra #6: Venner og fjender Image

BESKRIVELSE

Umbra #6: Venner og fjender er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Martin Vinther Madsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Martin Vinther Madsen bog online og også downloade det gratis!

Folk i Knark lider under Corpus ondskab. Klosteret er brændt, og Jovia, Pirmin og Vita gemmer sig sammen med munkene et hemmeligt sted i bjergene.Da det ser allersortest ud, dukker en savnet person op.Et lille håb spirer atter i Jovia og Pirmin. Og de ser en mulighed for at kæmpe mod Corpu. Denne gang kan de dog ikke klare det alene, og de får brug for al den hjælp de kan få. Men hvem er venner og hvem er fjender?Umbra er en fantasyserie om godt og ondt, om mod og angst og om lys og skygger.Den som kan læse en skygge ser det onde i folk.Tør du læse Umbra?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-11-2017
FORFATTER
Martin Vinther Madsen
FILSTØRRELSE
5,65 MB

Umbra #6: Venner og fjender (Lydbog MP3, 2019) • Se ...

Umbra #6: Venner og fjender. 0.0 0 5 Forfatter: Martin Vinther Madsen. Findes som e-bog. Folk i Knark lider under Corpus ondskab. Klosteret er brændt, og Jovia, Pirmin og Vita gemmer sig sammen med munkene et hemmeligt sted i bjergene. Da det ser allersortest ud, dukker en savnet person op.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Umbra #6: Venner og fjender - Martin Vinther Madsen - E ...

Umbra #6: Venner og fjender. Beskrivelse: Folk i Knark lider under Corpus ondskab. Klosteret er brændt, og Jovia, Pirmin og Vita gemmer sig sammen med munkene et hemmeligt sted i bjergene. Da det ser allersortest ud, dukker en savnet person op. Et lille håb spirer atter i Jovia og Pirmin.
RELATEREDE BØGER
Salg og salgsledelse
Medister-ekspeditionen
Hjertet i papæske
Album kandydatek do stanu małżeńskiego. Z notat starego kawalera
Himmelsten
Halv-student
I politikkens vold
Fra bogtrykker til bedemand
Hvor lyset slipper ind
Flugten