Kærlighed eBook

Mtggamechangers.dk Kærlighed Image

BESKRIVELSE

Kærlighed er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Inger Bentzon. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Inger Bentzon bog online og også downloade det gratis!

Lille Laurines far er død i Treårskrigen, og kort efter mister hun sin mor til svindsot. Der er ikke andre til at tage sig af hende end den gamle sure Maren, som fungerer som egnens kloge kone. Helt fra Laurine som fireårig kommer til Maren, varetager hun alle huslige opgaver. Hun er arbejdsom og ihærdig uden nogensinde at forvente – eller at modtage – så meget som et tak.Da Laurine vokser op og bliver en ung pige, møder hun Johannes, som er den første, der minder hende om, hvad det vil sige at føle sig elsket. Men kan en dreng af hans familie forventes at gifte sig med en pige som Laurine, som ikke ejer en skilling?Den danske forfatter Inger Bentzon (1886-1971) står bag en lang række børne- og ungdomsbøger. Inger Bentzons bøger præsenterer os for børn og unge i alle aldre, rige såvel som fattige, landsbyboere såvel som byboere. Hendes historier er ikke bare underholdende og alsidige, men de giver også et spændende indblik i livet i Danmark i første halvdel af 1900-tallet og årene lige efter 2. verdenskrig.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-03-2018
FORFATTER
Inger Bentzon
FILSTØRRELSE
6,86 MB

Kærlighedsdigte - Stærke digte der går lige i hjertet ...

I det helt nye #Ekko 61 anmelder Christian Braad Thomsen Ulrich Seidls trilogi Paradis Kærlighed, Paradis Tro og Paradis Håb i en stor samlet anmeldelse. Teksten her er et uddrag fra anmeldelsen i anledning af, at Paradis Kærlighed får premiere 16. maj. Paradis Tro får premiere 11. juli. Paradis Håb får premiere 1. august.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Citater: 50 bedste citater om livet, kærlighed og venskab ...

Download betagende gratis billeder om Kærlighed. Gratis for kommerciel brug Ingen navngivelse påkrævet
RELATEREDE BØGER
Gileads døtre
Nat
Kong Carlsen - Quiz til kvikke hoveder
Mødet med janteloven
Prøveballonen
FC Mezzi 2: Kamp til stregen
Børnevers
Lili tæller til 10
Brooklyn
Alice i Eventyrland
Inderst inde troede vi ikke på husene
Gudenes øy