Bryllup med forhindringer eBook

Mtggamechangers.dk Bryllup med forhindringer Image

BESKRIVELSE

Bogen Bryllup med forhindringer blev skrevet den 28-02-2020 af forfatteren Finn Zinklar. Du kan læse bogen Bryllup med forhindringer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Finn Zinklar.

Der kommer intet vand fra bruseren, og han står helt sæbet ind og skal giftes om en time! Det er ikke ret længe siden at han mødte Rita; den velhavende unge kvinde, som han nu er ved at komme for sent til at gifte sig med. Hun viste stor interesse i hans arbejde som forfatter og er enearving til den formue, som hendes far har bygget op. Det er et fristende tilbud, der langsomt falder som sand gennem hans fingre, mens han famler febrilsk efter en løsning.Blandt kaos banker det på. Der står den nye henrivende nabo Hanne med skummet hår og et lignende problem...Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.rnFinn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-02-2020
FORFATTER
Finn Zinklar
FILSTØRRELSE
10,69 MB

Bryllup med forhindringer af Finn Zinklar Læs online på ...

Krønike ET DEJLIGT BRYLLUP - MED FORHINDRINGER Det var en dejlig oplevelse: Cecilies og Nikos bryllup i Birmingham i september 2004. Det bedste af mine børns bryllupper indtil nu! Varmt, gemytligt, uhøjtideligt, vedkommende, velplanlagt af … Læs resten →
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hanni´s malerier - www.123hjemmeside.dk/KreativeHannelore

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Bryllup med forhindringer af Finn Zinklar
RELATEREDE BØGER
Den fuldendte fusker
Danske drenge i 1848
Sådan bygger man en bil
Malle er hjemme
Positiv psykologi - positiv pædagogik
Kristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen
Det smaragdgrønne atlas - Første bog fra Begyndelsen
En passende aftale
Du finder sgu nok ud af det, Claus!
Karlas kabale
Die Fliege Ole #2: Die Fliege Ole wird geklatscht
Stå fast
Søer, bjerge og en gammel mur