Det perfekte offer eBook

Mtggamechangers.dk Det perfekte offer Image

BESKRIVELSE

Bogen Det perfekte offer blev skrevet den 29-04-2019 af forfatteren Rasmus Rasmussen. Du kan læse bogen Det perfekte offer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Rasmus Rasmussen.

Henrik Høyer deler post ud i Københavns Sydhavn. Imens dagdrømmer han om en karriere som privatdetektiv. Da han, under dække af at besidde sådan et spændende job, indleder et forhold til den underskønne Elisabeth, begynder tingene at gå helt skævt, og Henrik må se sig godt for, hvis ikke han vil udnyttes på det groveste.Danske Rasmus Rasmussen (f. 1976) er forfatter til kriminalromanen 'Det perfekte offer' om et postbud, der udgiver sig for at være privatdetektiv.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-04-2019
FORFATTER
Rasmus Rasmussen
FILSTØRRELSE
5,84 MB

De bedste podcast i 2020 - ALT.dk

Arnold Busck. Luk. Din kurv
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Det perfekte offer II podcast by DR - MyTuner Radio

Det perfekte offer. Det er midt om natten. Kvinden ligger fastspændt på den lukkede afdeling med bælte om armene og om maven. Isoleret, medicineret og alene, under observation af nattevagten på afdelingen. Det næste kvinden husker, er nattevagten, der løfter hendes dyne og gør ting ved hende, som hun sent skal glemme.
RELATEREDE BØGER
Gevärsdesperadon
Sille og hyggenisserne
Córdoba
Monsterunger
Et år i Bo Branners leben
माझी अपहरण फँटसी - एक कामुक लघुकथा
Karakter
Die Haimonskinder
Et år i mit køkken
En flodhest i huset
Smil så! Udvalgte humoristiske fortællinger
På skyggesiden
Meine offizielle Frau
Kærlighed og kildevand