Den fangne lehnsmand eBook

Mtggamechangers.dk Den fangne lehnsmand Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Den fangne lehnsmand-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Børge Janssen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Den fangne lehnsmand online nu så nemt!

I 1500-tallet fandt adskillige kampe mellem de to nabonationer Danmark og Sverige sted, og som regel var søofficeren Søren Norby en del af dem. Han havde tjent under både kong Hans og kong Christian 2.Nu rasede kampene atter. Denne gang mod et Sverige, der blev anført af den afdøde regent Sten Stures hustru, Christina Gyllenstierna.Børge Janssen (1867-1933) var en dansk forfatter, der igennem hele sin opvækst var draget af litteraturen. Allerede som 21-årig fik han sin litterære debut med novellesamlingen 'Mulm' i 1888. De efterfølgende år brugte Janssen særligt på at rejse, og han tilbragte blandt andet tid ved Middelhavslandene og i Afrika og Asien. Disse rejser skabte grundlag for bøgerne 'Spanske nætter' (1898) og 'Fatme' (1900), men det var først senere, at Janssen kom tættere på et egentligt litterært ståsted, og efter udgivelsen af bogen 'Jomfruen fra Lucca' i 1904, blev han kendt for sine folkeligt underholdende og kulturhistoriske romaner.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-07-2018
FORFATTER
Børge Janssen
FILSTØRRELSE
7,81 MB

Børge Janssen - Wikipedia

Den fangne lehnsmand. 0.0 0 5 Forfatter: Børge Janssen. Findes som e-bog. I 1500-tallet fandt adskillige kampe mellem de to nabonationer Danmark og Sverige sted, og som regel var søofficeren Søren Norby en del af dem. Han havde tjent under både kong Hans og kong Christian 2.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

holbergsskrifter.dk

Den Fangne Lehnsmand - Bog Af Børge Janssen - Indbinding: Hæftet I 1500-tallet fandt adskillige kampe mellem de to nabonationer Danmark og Sverige sted, og som regel var søofficeren Søren Norby en del af dem. Han havde tjent under både kong Hans og kong...
RELATEREDE BØGER
Blodbrødre
Kvinna, konstnär, alltid Rebella
American Gods
Sognets børn
VLOG-pigerne #3: To kys
Skilleveje
Vandmanden
Innovationspsykologi
Når noget slutter
Fortæl mig om brandstationen
Kaj Munk
Forfra
Linnéa i måneskinnet
Ved stoppestedet