Verdens 100 mærkeligste dyr eBook

Mtggamechangers.dk Verdens 100 mærkeligste dyr Image

BESKRIVELSE

Bogen Verdens 100 mærkeligste dyr blev skrevet den 26-08-2016 af forfatteren Sebastian Klein. Du kan læse bogen Verdens 100 mærkeligste dyr i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Sebastian Klein.

Dyr kan være en masse ting. De kan være vilde, farlige, sjove og søde, men de kan også være mærkelige. Virkelig mærkelige. Tag nu for eksempel kamelen. Det er da mærkeligt, at den går rundt med to pukler på ryggen. Men de to pukler er en slags indbygget madpakke, som er ret så praktisk at have med sig, når man nu går rundt i ørkenen i flere uger uden mad.Der er altid en grund til, at dyr er, som de er, uanset hvor mærkelige de måtte være.I denne bog har Sebastian samlet de 100 dyr, som han synes, er de mærkeligste i verden. Og han fortæller, hvorfor de er så mærkelige, og du kan godt forberede dig på at møde dyr, du aldrig har hørt eller læst om før.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-08-2016
FORFATTER
Sebastian Klein
FILSTØRRELSE
9,46 MB

Verdens 100 mærkeligste dyr. I Verdens 100 mærkeligste ...

Der er altid en grund til, at dyr er, som de er, uanset hvor mærkelige de måtte være. I denne bog har Sebastian samlet de 100 dyr, som han synes, er de mærkeligste i verden. Og han fortæller, hvorfor de er så mærkelige, og du kan godt forberede dig på at møde dyr, du aldrig har hørt eller læst om før.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Verdens 100 mærkeligste dyr - Lydbog & E-bog - Sebastian ...

Underlige dyr fra hele verden. En fisker i Penghu, Taiwan, opdagede i 2016 grøn gele-lignende væsen som sad fast på hans fiskestang. ... Den bor i amazonområdet og er verdens mindste abe.
RELATEREDE BØGER
Janni Spies
Arsène Lupin - Pigen med de grønne øjne
Købmanden i Venedig
Homo Timidus
Delfinens spring
NK Mezzi 4: NK Mezzi susreće Messija
Sussis SMS'er
Henrik Stampe - enevældens menneskelige ansigt
Tasting You: Wettest Worldwide & The House
Det populistiske manifest
Cahun
Heksen på efterskole
Rikosreportaasi Pohjoismaista 1983
Jan og mesterspionen
L'Origine du monde vol. 3 : Gustave – Une nouvelle érotique
Erotic Valentine's Day - 6 erotiske historier
Mord i Odense
Walter Scotts Ivanhoe - illustreret