Rachel Strømme eBook

Mtggamechangers.dk Rachel Strømme Image

BESKRIVELSE

Rachel Strømme er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Vilhelm Krag. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Vilhelm Krag bog online og også downloade det gratis!

Præsten Arnold Stub er velsignet med et lyst sind, og han nyder at udføre sin præstegerning i den lille norske bygd, hvor han er præst. Både biskoppen og mange andre præster har imidlertid opfordret ham til at søge en by, hvor folk er gladere og ikke så dystre og tungsindige, som i hans lille bygd. Men præsten holder fast i, at det er her, han med sin livsglæde og optimisme kan gøre mest gavn. Nu er spørgsmålet, om det vil lykkes denne ene mand at smitte hele bygden med sin livsglæde, eller om det vil lykkes bygdens beboere at smitte præsten med deres tungsind.Vilhelm Krag (1871-1933) var en norsk digter, forfatter og journalist. Han skrev en lang række romaner, skuespil, digtsamlinger og erindringsskrifter og var i en årrække formand for Den Norske Forfatterforening.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-04-2020
FORFATTER
Vilhelm Krag
FILSTØRRELSE
9,98 MB

Angie and Ruby - YouTube

Lige inden de når Foldingbro, er studenten Juul og hans vogn nødt til at vende om, for vejen er forsvundet i snemasserne. Juul søger ly i den nærmeste kros
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rachel Strømme. A tale: Amazon.co.uk: Vilhelm Andreas ...

Svindleren Lynne French har på uhæderlig vis fået fat i et kort over Sydpolen. Det er ikke et hvilket som helst kort. Det viser nemlig de steder, hvor Sydpolens enorme reserver af ædelmetal og naturressourcer gemmer sig, og French er sikker på, at det er der, den næste verdenskrig vil blive udkæmpet.
RELATEREDE BØGER
Livets Scenarier i Enderim
Kungliga hemligheter
Kvasidansk
Debutanten
Nightshade - The Prequel #1: Splittelsen
Verner & kejserens datter
Madsens meditationer
Konteksten og det strategiske råderum
4:50 fra Paddington
PONY & Co. (Bind 8)
Colorado-banden
Goal 4