Smukke fremmede eBook

Mtggamechangers.dk Smukke fremmede Image

BESKRIVELSE

Smukke fremmede er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Rebecca Winters. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Rebecca Winters bog online og også downloade det gratis!

Smukke fremmedeDet sidste den velhavende socialite Raina Maywood forventede, da hun overværer sin bedste vens bryllup, er selv at opleve romantik. Siden hendes eget ægteskab imploderede har hun været forsigtig med mænd - lige indtil hun møder den lækre forlover Akis.Akis stoler ikke på kvinder, som millionær har han alt for tit oplevet, at kvinder kun har øje for hans penge, men den smukke fremmede, som han møder til brylluppet ved ikke engang at han er rig. De føler straks en forbindelse, har Akis endelig fundet kvinden der kan elske manden bag millionerne?I godt selskabVæk var de tykke briller, bøjlen og hvalpefedtet. Molly havde forandret sig dramatisk, siden de sidst havde set hinanden på high school. Dengang hvor Des O'Donnell havde forrådt hende. Men nu var tiden endelig kommet til, at hun skulle have hævn, og derfor bød hun i al hemmelighed på ham på velgørenhedsauktionen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-10-2016
FORFATTER
Rebecca Winters
FILSTØRRELSE
6,29 MB

Er det her verdens smukkeste pige? - Ekstra Bladet

Fremmede gifter sig på grund af dette foto Glem alt om dating-sider. Gør som Elizabeth Wisdom og Denis Lafague i stedet. Opret en profil på Instragram og led efter det pæneste foto. Bag det gemmer sig måske dit livs kærlighed. Det var i hvert fald tilfældet for de to 21-årige amerikanere.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Smukke Majbritt, 27, kan ikke være i fred for fremmede ...

Smukke Majbritt, 27, kan ikke være i fred for fremmede mænd: Jeg bliver smigret af scoreforsøg. Tre flotte kvinder fortæller, at de ofte bliver forsøgt scoret på sociale medier - som kan ...
RELATEREDE BØGER
Gåden miss Merry
Drei Tage in der Sonne
Buller og hans fine krop
A Middle-earth Traveller: Sketches from Bag End to Mordor
Bill & Ben skyder sølvrøvere
Kleines Licht im Dunkeln
Jesper med hunden
Kuningas Richard Toinen
Kollision
Capital and Ideology
Nie zapomnisz o miłości - Ponadczasowe historie miłosne Barbary Cartland
Et specielt problem
Helvedesporten
Russerne
Nora Webster
Vinterkrigen
Min bedste vens baby
Türkische Riviera
Godaften og velkommen
Mediation i organisatorisk perspektiv